Uw problemen en wensen staan centraal

Haaruitval
Haaruitval hoeft geen probleem te zijn.

Uw problemen en wensen staan centraal

Uw probleem is immers een serieus probleem en dat verdient bij de specialisten van Het Haarkabinet alle aandacht. Het oplossen van haarproblemen is maatwerk. Ieder probleem en ieder mens is immers anders. De specialisten van Het Haarkabinet gaan dan ook zorgvuldig te werk. Na een uitgebreid intake-gesprek en een onderzoek naar de oorzaak van uw haarprobleem, wordt er een behandelplan opgesteld en doorgesproken.

Aan de hand van de diagnose stelt de tricholoog (arts die kennis heeft van haren) een persoonlijk behandelplan op. De haren en hoofdhuid worden met een computergestuurd image apparaat met overzichts- en detailopnames vastgelegd. U ontvangt overigens bij ieder consult een computeruitdraai en de foto-opnames in kleur. Hierdoor is het verloop van de haaraandoening en het resultaat van de behandeling ook voor u duidelijk zichtbaar.

Behandelplan medisch en/of cosmetisch
Het Haarkabinet van de Dr. Keulen Kliniek maakt onderscheid tussen puur cosmetische behandelingen en medische behandelingen. De keuze is afhankelijk van uw haarprobleem. Dof haar bijvoorbeeld kan heel goed via cosmetische weg door de gespecialiseerde kapper (l'Oreal) worden opgelost.
Kale plekken hebben vaak een medische oorzaak, die bij de tricholoog thuishoren. Voor dun haar kan een gecombineerde behandeling uitkomst bieden: medisch via medicijnen bijvoorbeeld en cosmetisch via een haaraanvulling. In het laatste geval werken de disciplines nauw samen om snel tot een efficiënt resultaat te komen.

Kosten Dermatologische behandeling
Het eerste consult bij Het Haarkabinet kost 150 euro, inclusief het volledige (laboratorium en foto) onderzoek. Voor elk vervolgconsult (inclusief foto-onderzoek) wordt 76 euro in rekening gebracht.
De prijzen zijn exclusief de kosten van aanbevolen producten en medicijnen. Vergoeding door het ziekenfonds is slechts bij uitzondering mogelijk. De kosten dienen na afloop van het haarconsult, bij de assistente te worden voldaan (een pin-automaat is aanwezig).